Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Üyeler Hakkında Şikayetleriniz
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
üyeler hakkında şikayetlerinizi burdan belirtebilirsiniz
her seferinde aynı konu açmaktansa hepsi burda toplanır adminde burdan daha ii ilgilenir

msn weren ,başka sitelerin reklamını yapan ,küfür eden arkadaşları görürseniz burdan link olarak belirtebilirsiniz....
adminiz ilgilenecektir...
Bence bu çok iyi olmuş teşekkürlerLolokay.
Evet Böyle Daha İyi Olduokay
Daha Kimseden Şikayet gelmedi.Lol
talup ismli üye var pelin karahan resimleri bölümünde pelin karahanın seçme resimlerinde resimleri yayınlayana küfür etmişti bununla ilgili bir konu açmıştım ama admin talupu banlamadı
buradan gene admine ve değerli yöneticilere sesleniorum;
arkadaşlar ben we jojo_şeker "selena" isimli arkadaştan şikayetciyiz. her konuya selena diyip duruo ya gtsn çağırsın seşenayıda o ona yardım etsin kaç yaşında o arkadaş merak ediom 3 falan galiba ltfn bu olayı dikkate alınız...
eft KatıLıorm kıZda akLın zerresi yoq zaten zeka yaşı -1 fLn heraLde..
tutturmuş selenada selena sankiburası selenanın fan sitesi yhaa...
benimde selena adli üyeden sikayetim var bide bi üyeden daha bir sikayetim var ismi gfd Pelin Karahan Diğer İçerikler / Ödüllü Resim Yarışmacıları ve Yarışma Anketi nde küfür etti ilgilenirseniz sevinirim
bnde gfd adlı üyeden cooooook sikayetciyim her konuda kötü seyler yazıo nerdeyse laf atmadığı cevabı yok bi de selena durup durup selenayı izlein dioSinirli
gfd adlı üyeden çok şikayetçiyim nedeni her keze laf atıo ve konularla dalga geçio Sinirli
sizene mallarr
nihaha malin aglasi sensin bee nihahaha ezikkk nolcakkk
yaa kmsn ya sen ne sanıon kendini zaten bu aralar kmse ilgelenmio gfd dzgn davran herkes senden şikayetçiiSinirli
bu gfd kimse sonu iyi degil nihahaha yuksel girsede banlasa sunu bos insan gfd ada bak ya nihahaha
sizeneeee mal
Sayfa: 1 2 3
Referans URL