Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: ÖDÜLLÜ RESİM YARIŞMASI
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
OYLAMA SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ: Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..

Kurallar:

yarışmaya katılacak kişiler:

1.belli bir programı olması"""photo philtre,picasa,fotoshop v.b"""gibi
2.bu programlarda resim yapabilen ve resme isim yapan kişiler
3.hareketli yada hareketsiz kişilere sunulabilcek resim imza avatar
4.siteyle bi sorunu olmayacak kişiler

Görev: Yarışmacılar Pelin Karahan Hakkında resim,avatar,imza veya wallpaper yapıp bu konuya cevap olarak ekleyecekler.DİKKAT ! Yaptığınız resimlerin üzerinde başka sitelerin reklamı veya imzası olmamalı ! Üzerinde pelinkarahanfan.com imzasını kendiniz koymalısınız.

ÖDÜLLER:
Kazanan Sitede Moderatör Olarak göreve başlayacak ve sitedeki grafik çalışmalarından sorumlu olacaktır.

+ 5 Rep puanı kazanacaktır.

KOLAY GELSİN

YARIŞMAYA SON KATILIM TARİHİ 31 ARALIK
sağol yarışma içinLol
Yukardaki dilara nın mesajını düzenledim ve yarışmayı başlattım.

Herkese Başarılar Diliyorum.
saol yüksel
Lütfen Konu Başlıklarımızı Küçük Harfler İle Yazalım!
BeWoRY o başlığı ben yazdım. Dikkat çekmesi açısında bazı konuları o şekilde yazmamız gerekli. Sorun yok.

İyi Forumlar.
Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..
Resmi Ben yaptım umarım beğenirsiniz..
Kendime ait bir resim!
Beğenmişsinizdir inş...Icon_biggrin

Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..
Pelin*and*beste BİZİM SİTEMİZ PELİNKARAHAN.COM DEĞİL !

pelinkarahanFAN.com BİZİM SİTEMİZ !!!! Düzeltir misin o resmi hemen lütfen ! !Daha sitemizin adını bilmiyorsun ne diyeyim !
peki resimleri kim kararlastırcak en güzel resmi kim sececek
Anket yaparak oylamaya sunacağım ben o düzenlemeyi organizasyonu yapacağım. Son katılım Tarihi 31 Aralık Yarışmaya.

Yılbaşı Gecesi Anketi Açacağım ben.
tmm yüksel
Özür
Aceleyle yanlış yazmışım hemen düzeltirim...
iyide pelin and beste'nin resimleri görünmüyor..
Koymuştu ama üzerine reklamı yanlış yazmıştı. Düzeltip tekrar koyacak.
Sayfa: 1 2 3
Referans URL