Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Aşk nickleri.-._.-._.-._.-
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
*seni seveni göremeyecek kadar körsen seni sevende sevdiğini söyliyemeyecek kadar gururludur..

*nefrete aşktan daha fazla güvenirim çünkü nefretin sahtesi olmaz

*bütün gün uyuyorum diye bana deli diyorlar aptallar seni rüyamda gördüğümü bilmiyorlar...

*bu şehirde 3 yere bakıp ağlıyorum 1.seni ilk gördüğüm yer 2.beni ilk öptüğün yer 3.bana ilk çek git dediğin yer

*iyi bir sevgili? o sensin iyi bir sırdaş? o sensin. iyi bir dost? osensin .güzel bir kız ? malesef o benim

*sevmek suçsa en büyük suçu ben işliyorum

*gülmek bi tek ona yakışıyooo

*dünyada eşi benzeri yok ama aşkıma benzemeye çalışan ezik çok..

*Seviyorum sevmenin acı verdiğini Her sevenin sevilmediği bile bile ... Ama yine de bir umut taşıyorum .Belki seven sevilir diye

*Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş, yaşamak. Ateşlerde yanmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz olmak...

*Ne seni unutmak gibi bir çaba var yüreğimde,Nede aşkımı körükleyen bir rüzgar , Ne seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm, Ne de kaybetmeye dayanacak kalbim var.

*1 Gün 1 çılgınlık edio seni sevdiimi söylesem alay edip güler misin yoqsa sende sewer misin?

*Sevmek ölmektir bence, bende sewmiştim ölmeden önce.

*1 gün gelip "ben mi dünya mı" die soracaksın. Ben dünya diyeceğim we sen çekip gideceksn ama blmeyeceksin ki benim dünyam sensin.

*Yanlızlık benim eski sevgilim yalnızlık benim en vefalı yarim ben onu kimler için terkettim o beniii bırakmıyor!!

*HEP KALANLARA GİDENLERİ KATTIM! BİR GÜN YERİNE GEÇEMEDİLER. O KALANLARA GİDENLERİ KATTIM YİNE BİR TANE SEN EDEMEDİLER.

*Sen beni sevmeyip başasını sevsende umarım oda sever...BAŞKASINI!

EMEĞE SAYGI ÇOK URAŞTIM + REP WERİRİSENİZ ÇOK MEMNUN OLURUM
saol..........
p.için saoL jnm
bişi değil cicim
çok güzel nickler saol
bir şey değil kullanabilirsiniz
Referans URL