Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Converse
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Bir dönemlerin meşhur punkçı ayakkabısı basit bir bez parçası ve plastik bir parçanın [b]küçükkene trt de oynayan beyaz gölge adli dizide basketbol oynayan abiler giyerdi bunlari. ;D ;D hasta olmustum ayakkabiyi ozaman bulamamistim ayagima göre.fakat simdi severek giyiyorum.ayagim çok rahat ediyor eee allah için güzel modelleri var ;D ;D ;D

Converse Giyen Ünlüler:
NBA'de, Converse sıklıkla Dwyane Wade, Jason Williams, Chris Quinn, Udonis Haslem, Maurice Evans, Orien Greene, Andre Miller, Kyle Korver, Jameer Nelson, Mike Sweetney, Kirk Hinrich, Steve Nash, Amare Stoudemire, Sam Cassell, Onur Metin, Sercan Kıyak, Cem Turan ve Vladimir Radmanovic tarafından desteklenmiş ve giyilmiştir.
1980'lerin başında, Converse Chuck Taylor modelleri için bir kampanya düzenledi. Reklamlarda "They're everywhere (Onlar her yerde!)" diyen Larry Bird, Julius Erving, ve Magic Johnson da kampanya da yer aldılar.
Michael Jordan, Kuzey Karolina Üniversitesi'nin basketbol takımındayken de, Birleşik Devletler'in 1984 yılındaki Olimpiyatlarda temsilcisiyken de Converse giymiştir. ;D ;D

Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..

Haa unutmadan bir de espiri yapayım mı ;D
Con verse ne olur , vermese ne olur ;D ;D {iğrençti} ;D ;D

Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..

süperlerrr
teşekkürler kuzen bendede bir sürü war bence çok sprler....
çhoqqqqqqq qslmiş cnm saoLIcon_biggrin
bendende bi kaç foto...

oFFF sende saol cnm spr...Icon_biggrin
bunlarda harika cok saoll btnm
bendede var converse cok seviyorum paylasim icin tesekkürler
BNCEDE CONVERS ÇOK GÜZEL P.için saoL
SaoL JnMmm pyLaSm icN qZeLLeRRrrrRRRrrR
SaoL JnMmm pyLaSm icN qZeLLeRRrrrRRRrrR
Önemli Değil Arkadaşlar...
çok güzeller
evet süperler
Referans URL