Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: sizce aslı denizi affetsin mi?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
bence SAKIN affetmesin deniz onu hiçe sayıp mineyle birlikte oldu ayrıca aslıyı da çok incitti
hayır afetmesin birazda o acı ceksin bakalım nasılmış aslı coook cekti
bence affetsin her insan hata yapar sonucunda ders almaq önemli:!
hayir affetmesin deniz cok kötü seyler yapti
artık affemesin demenin bişeyi kalmadı çünkü affetti am keşke affemeseydi

merwem Yazan:

benjede barışmassa kötü şeyler yababilirkendine ben mineyide suçlamıom aslında ama aslı affetmeli

bence affetsinIcon_biggrin

derya dede Yazan:

merwem Yazan:

benjede barışmassa kötü şeyler yababilirkendine ben mineyide suçlamıom aslında ama aslı affetmeli

bencede affetsin ve bence bu bölüm yada öbür bölüm affedebilir fragman süperdi
açıkçası hiçbir fikrim yok tamam aldattı ama ya bilemiyorum işte ben alışmışım aslı ve deniz demeye şimdi aslıyla efe ne çok yakışıyorlar diyemiyorum bu yüzden kararsızım Icon_biggrin
hayır affetmesin
affetmesi gerekiyor çüünkü denizi o kadar çok sevmişki yıllardır savaşmış hemen pes etmek bu aşka haksızlık olur o yüzden aslı ve deniz aşkını ben en güzel şekliyle tekrar görmek istiyorum

aslı denizi affet !!

***PeLiN***ZeYnEp Yazan:
bence SAKIN affetmesin deniz onu hiçe sayıp mineyle birlikte oldu ayrıca aslıyı da çok incitti

aslım14 Yazan:
affetmesi gerekiyor çüünkü denizi o kadar çok sevmişki yıllardır savaşmış hemen pes etmek bu aşka haksızlık olur o yüzden aslı ve deniz aşkını ben en güzel şekliyle tekrar görmek istiyorum

aslı denizi affet !!

yıllarca savaştı ama boşuna deniz bey bir kalemde sildi aslıyı gitti mineyle birlikte oldu bu yüzden lütfen deniz-mine olayını ve denizin aslıyı ne kadar üzdüğünü hatırlayalım

affetmesin aslı gibi kıza erkek mi yokk elini sallasa ellisi.hem birazda denizin burnu sürtünsün dimi ama...
Sayfa: 1 2
Referans URL