Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: ANTALYADAKİ Pelin karahan Aslı Enver Ve İbrahim Kendirci İMZA GÜNÜÜÜ!!!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar bugün bende imza gününe gittim ilk önce uğur dershanesine imza falan aldım bide videoya çektim çok güzellerdi hepsi.Ama hiç içerde tutmadılar bizi video çok kısa ama yinede en kısa zamanda koyucam.Aslı çok güzeldi emin olun gerçek hali televizyondaki halinde bin kat daha güzel.Gerçekten çok güzel ve çok sevecen biri.İbrahim biraz bunalmış gibi görünüyodu suratı falan asıktı ama yinede çok yakışıklıydı.Asıl inanamadığım şey Aslının bu kadar güzel olmasıydı.Bence dizideki mine karakteriyle alakası yok.Çok tatlı çok şekerve çok güzel dizide kilolu görünüyo.Sonra migrosa gittik.Orada müthiş bir izdiham yaşandı.16:30 civarlarında geldiler ama ne yazıkki duramadılar.Bize el salladılar falan çektim hepsini kameraya sonrada çok büyük izdiham yaşandı bu yüzden iptal edildi imza günü offf offff:'(
paylasim icin sagol en kisa zamanda koy videoyu Lol
p.için saoL
paylasım için tesekkürler cnmIcon_biggrin
paYLa$ım için sAoL.....Icon_biggrinokay
offfff imza günümüüü yaaaaaaaa
sağol ....
p. için saol jnm...
GÜZEL İNŞALLAH KENDİSİNİ TANIRSIN (-_-) HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN(-_-)
ewt yha mine televizyonda çok kiloluu gözüküo:S
aynen mine çok kilolu gözüküyo hele o balo gecesi giydiği kıyafetle daha şişman gözüküyodu Icon_biggrin
Referans URL