Bu sözlerim admine ve yöneticilerimize. Bu sitede ebrunun 1633 tane mesajı var ve merak ediyorum nie sadece üye yani bi mod,spr mod hatta ve hatta yönetici değil?... yada ..PeLiN--BeStE.. 1069 mesajı var ve sadece mod yani bence üyeler hak ettikleri konumda değiller. ve bence buda can sıkıcı bir olay admin ve yönetici arkadaşlarımız inşallah bunu dikkate alırlar ve nedenini açıklarlar..!
evet katılıyorum sana bence de bestecim s.mod olmalı

ama ebrucum başvuru yapmadığı için admin onu mod yapmamıştır belki

feyzoşum=) ii de jnm o başvuru yapmasada adminin yaptığı çalışmlara karşılık vermesi gerekmezmi???...=)
ama bide pelin-beste yi ben hiç sitede göremiyorum....

...
*pelinci* daha aktif...konu sayısıda daha fazla...ve ayrıca siteylede kendi bölümüylede çok ilgileniyor...ona da haksızlık yapılmaması lazım...1504
evet nedense beste girmiyor kaç zamandır
ve canım benim adım feyza

Bu sözlerim admine ve yöneticilerimize. Bu sitede ebrunun 1633 tane mesajı var ve merak ediyorum nie sadece üye yani bi mod,spr mod hatta ve hatta yönetici değil?... yada ..PeLiN--BeStE.. 1069 mesajı var ve sadece mod yani bence üyeler hak ettikleri konumda değiller. ve bence buda can sıkıcı bir olay admin ve yönetici arkadaşlarımız inşallah bunu dikkate alırlar ve nedenini açıklarlar..!
Çünkü üye yeteri kadar paylaşımcı değil..
Hep konuları yorumluyor ama hiç paylaşım yapan yok.!! Biraz paylaşım yaparsa üyeye uygun bir rütbe verilecektir..!!!
ama genede hak edio o kadar şey senn bile daha kuzen hemen tepki vermeeee
adminler na yaptıklarını bilirler
ama bn arkları tanımıorm

evet bencede admin işini bilir
walla ben daha amatörüm ama kuzen bu konuyu açtıysa bi bildiği wardır

bu konu aççılalı yıllar geçti

evet

ben yokken çaılmış yaaa