Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: kavak yellerinin yakışıklısı
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
az oldu kusura bakmayın arkaşlar
önemli değil jnm... genede saolLol
saol paylaşımlarının devamını bekleriz
paylaşım için saol cnm güzel fotolar...
Az olsun nolcak jnm ilgin yeter!
evet ya çok yakışıklıııııııııııııııı
Deniz çok yakışıklıLol
evettttttttttt hastayımmmmmm onaa
ya ben italyada yasiyorum bulundugum evde canak olmasina ragmen turk tv kanallari cekmiyor bende internet uzeri izliyorum bir gun izlerken deniz mineyi ariyordu minenin telefonuna gelince deniz yaziyordu numara yaziyordu orda durdurdum filmi numarayi aldim sabah aradim ibrahim cevap verdi efendim dedi ben konustum siz ibrahim kendirci misiniz falan dedim ses tonunu deistirdi hayir dedi yuzume kapatti. ayni numarayi arkadasima verdim o aradi ayni seyi ona da yapmis. bende numarasi var ama numara filmdeki numara oldugu icin soylemiyor gercekten ibrahim oldugunu Uzgun Uzgun Uzgun Uzgun
gerçektenmi konuştunmu çok şanslısın diycem ama bence gerçek deildir neyse fotolar çok güzel saol cnm deniz çok yakışıklısın
p.için saollLol
yeni resimler geliyor(yorumunuz için saolun)haa ama bu arada aslıyla denizi birlikte koydummm[img]Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..[/img][img]Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..[/img][img]Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..[/img][img]Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..[/img]
ya işteeee buda az oldu ama yine koyacağım
SAOL RESİMLER İÇİN CNM
Sayfa: 1 2
Referans URL