kendim yaptım.....
sitemizin ilk giriş resmi olarak kullanılabilir....
Süpersin Gerçekten Bunları Nasıl Yapıyosunuz!!!!!!!
Bencede çok güzel.Konulabilir anasayfaya
.
evet çok güzel bence anket yap konulsun mu konulmasın mı diye ama bence konulsun çünkü süperr
Teşekkürler Tom .Emeğine Sağlık ama siteye giriş resmi olarak koyamayız bunun teknik açıklaması da var ama burda yapmak istemiyorum.Yani Giriş Resmi site için yararlı zeğil ararlı olur. Ama güzel çalışma emeğine sağlık.
hyr öle özel giriş sayfası deil sitenin üst kısmında
bunun yerine demiştim ama
Şu andaki logomuzu beğenmiyor musunuz ? Ya da şöyle yapalım. Sitemize Logo Yarışması yapalım. En İyi Seçilen Logoyu Koyalım ? Ne Dersiniz ?
bu logo çok güzel ama öyle de olabilirr yani süper olur yüksel abi

değişimli olarak kullanırız...olur mu?
Bence logo yarışması yapmak en mantıklısı.Herkesin fikrinin olması gerekiyor.Herkesin zevkleri ve renkleri farklıdır.Bence herkesin beğendiği bir logoyu koymak daha mantıklı.Belki ben şuanki logoyu beğenip Tomkoliq'in logosunu beğenmedim.O zaman hak olmaz.Ama herkesin oy verip seçtiği bir logo sitedeki çoğu kişinin beğendiği anlamına gelir.O zaman haklarımızda yenmemiş olur.Ayrıca bence bu hakkı sadece Tomkoliq'e tanımamak lazım.O zaman her yapan için sitenin logosunun değiştirmek zorunda kalırız.Bence anket yapılsın hem sadece Tomkoliq değil diğer üyeler,mod.lar,yöneticiler yani herkes katılır.Bence bu anketleride her 1 ya da 2 ayda bir yapalım ve logomuz buna göre değişsin
.Ama Tomkoliq'inkini beğenmeyip şuanki logoyu beğendim dedim ya sakın seninkini beğenmediğimi anlama bence çok güzel olmuş Tomkoliq.Ama tabii ki buda benim fikrim.Herkese göre böle olmayabilir
.
doğru diosunuz bence de bu konuda bi anket düzenliyelim