Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: DİZİLERDEN KOMİKLİKLER
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
KURTLAR VADİSİ

Polat, sırtına saplanan tırtıllı bıçağı on saniyelik bir hamleyle kapı aralığına sıkıştırıp çıkarttı. Ardından sırtından ameliyat olan Polat, hastaneden kaçırılırken sırtüstü sedyede taşındı.

BİNBİR GECE

Şehrazat'la Bennu'nun sabah kahvaltısı yaptıkları dakikalarda eş zamanlı olarak Onur Aksal'ın yasak aşkı Yasemin'le akşam yemeği yemesi gözlerden kaçmadı. Bir başka çekim hatası da Yasemin'in kaza sahnesiydi. Yasemin aracıyla bir hayvana çarptı. Arabanın farı bile kırılmadı

DOKTORLAR

Doktor Zenan alt katta, Doktor Suat üst katta hastanenin camından dışarıya bakıyorken kamera aşağıdan yukarı çekim yapıyordu. Ancak bu sırada kamerayı çeken vincin gölgesi de aynen ekrana yansıdı.
vallaha çok ilginç, sen bulduysan çok dikkatlisinLolLol
evet sen bulduysan çok dikkatlisin sağol
yokh bn bulmadımLolsaoL amaLol
çok ilginç
paylaşım için sağolLol
paylaşım için sağol hiç dikktatimi çekmemişti
sagol cnm paylasim icin bide kücük harflerle yazsan basligi daha süper olcak Lol Lol
Paylaşımın için sağolLolokay.
paylaşım için sağol

..PeLiN--BeStE.. Yazan:
vallaha çok ilginç, sen bulduysan çok dikkatlisinLolLol

saol canımIcon_biggrin
önceden okumuştum ama daha ne nçok hatalar var bi bilseniz hatta kavak yellerinde bile 9 ya da 10. bölümde arkadan yönetmen münireeee!!diye sesleniyormuş Icon_biggrin(birinden duydum dikkatli bi arkadaştan ben dikkat ettim ama pek duymadım)saol.. Icon_biggrin münireyi bilirsiniz aslının ablası Icon_biggrin
olur böyle şeyler Lol
Referans URL