Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Talk Show'a çıktı ama tek kelime konuşmadı!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaŞlar bunu adını sölemiim reklam olmasın haberde gördüm ve sölemek istedim tabi haber dedim pcdeki haberlerden okeokay

Bir insan talkshow'a çıkar da, tek kelime konuşmadan programı bitirebilir mi?
Kanal D'de ekrana gelen "Kavak Yelleri" dizisinde "Mine"yi oynayan Aslı Elver bunu başardı. Erol Evgin ve Şahan Gökbakar'ın da katıldığı programda "Kavak Yelleri"nin başrol oyuncularından Dağhan Külegeç'in dışındakiler geride bıraktığımız hafta "Beyaz Show"daydı.
22.30'da başlayan programı 01.00'e kadar izledim ki bitmek üzereydi, Aslı Elver henüz tek kelime etmemişti. Rol arkadaşı Pelin Karahan, o gece Şahan Gökbakar'ın da vurgu yaptığı gibi ne kadar "dilli bir şey" ya da "dilbaz"sa, Aslı Elver de o denli ketum.
Konuşmayı sevmiyor acaba yazmayı seviyor mu diye "Kavak Yelleri" dizisi ve Aslı Elver hayranlarının internet sitesine baktım. "Kavak Yelleri"nin "Mine"si hakkında yüzlerce yorum var.
Belli ki Aslı Elver, ara sıra da olsa fanlarının sitesine girip görüşlerini onlarla paylaşıyor. Her seferinde kurduğu cümlenin en uzunu şöyle: "Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler bizi izlemeyi sakın bırakmayın." "Kavak Yelleri"nin cast'ını oluşanları kutlamak istiyorum. Niye mi?
Yüzlerce oyuncu arasından Pelin Karahan gibi konuşmayı seven biriyle Aslı Elver gibi konuşmaktan nefret eden birini bulup da bir dizide bir araya getirmeyi başardıkları için...

[alıntıdır!!!]
gerçekten de güzel bir yazıokay
paylaşım için sağol, ben beyaz showun tamamını izleyemedim ama gerçekten de o biçimdi yaniLol
hepsini izledim bitene kadar aslı hiç konuşmadı bi helyum çekerken anne seni seviyorum dedi o kadar
ama
pelin çok iyi biri içide dışıda bir yanii çok dogalll güzelligi gibi dogall yani ortama ayak uyduruyoo çok severim böle kızları
hele o helyum çekerken nolurrrrrr nolur dioya bittim ya bu kadar güzel ses tonuu çok tatlı biri yaaaaaaaaa
evet bende izledim pelinin çok sesi çıkıyodu.aslı hiç konuşmadı
eet bnde 1'e kadar izledim pelin çok konuştu ama aslıdan hiç ses çıkmadı filmde tam tersine duruyodu aslında....
ya evt ya ndn konuşmadı anLamdm bnde acaba bi sıkıntısı fln mı vardıUzgun
ewt de Pelinciimin o noooluurrr demesi ve ama bi dakka demesine bittim eridim pc karşısında ya coq seviorum ben bu kızı ya Lol
hepsini izledim bitene kadar aslı hiç konuşmadı bi helyum çekerken anne seni seviyorum dedi o kadar8)
hakikaten aslı niye hiç konuşmadı ya
bende izledim bu yazıyı da gördüm ama gerçekten bi insan hiç mi konuşmaz yani neredeyse 3 saat boyunca
eve yha dizide hiç susmuyo ama normalde konuşmuyo garip ne yapmaya çalışıyo acaba
salak o ondan gerizekalı işte pelinim bnm cnm
banu hakaret etme bence düzelt mesajı
büşraya katılıyorum banu düzelt mesajını sevmiyor olman ona hakaret edebilmen anlamına gelmez
ben de izledim sonuna kadar sadece annesini sevdiğini söyledi başka bişi demedi
Referans URL