Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: saçmalık oyunu
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
bu oyundu sacma sapan konusacagiz Lol

ben bügün sinemaya ucakla gittim Lol
Bugün çiğköfteyi ayaklarımla ezdim1502Lolokay(iğrenç olduğunu biliyorum ama ilk aklıma bu geldiLolokay.
evt cok kötü bende bu aksam kendi ayaklarimla yemek pisirdim(buda cok igrenc yaw buda ilk aklima geldi)
bugün kahve yaptim içine tükürdüm köpüklü olsun die (tatı nasıldır wööööögg
Ben bugün dolmuşla marsa gittim ordan da dolmuşla satürn e geçtim. Alışverişi yaptıktan sonra baktım geç kalmışım taksiyle eve döndüm Lol
bugun solucanli makarna yedim ardindan bocekli kola ictim
cristiano ronaldo bana cikma teklifi etti Lol
kaka ve messi bana asik oldu,benim icin kavga ettiler
delgado ve bobo da bana asik oldular ve benim icin 1 senedir kavga ediyolar.. bende simdi düsünüyom kimi alsam diye
delgado bnm ama bobo rahat birakmiyo bizi kiskancliktan geberdi cocuk git sedayi sev diyorum onu sevmem ben sana asigim diyor
yok yaa.. boboyla kac sene flört ediyoz.. bana evlilik teklifi etti.. ve delgado bana dedi ben tek seni seviyorum büsralan sana yakin olmak icin beraberim
delgado ile ben evliyiz.bobo bnm icin bileklerini kesti kendini ascakti zor ikna ettim
onu benim icin yapti cnm.. sen yanlis anladin ! messi ve Kakaya hayran oldugum icin..
bobo bana hemide dogumgünümde evlilik teklifi etti bende ok dedi simdi nisanliyiz Lol
bobo dediki sana taktigi yuzuk sahte beni deliler gibi seviyomus bana pirlanta aldi ben git basimdan ben delgadoyla evliyim dedim yine rahat birakmiyo biktim
yalan söyleme tek bizim askimiz dünyanin en iyisi secildi diye.. sana almadiki hic gercek olsun..bizi ayirmak icin yalanlar uydurmaya calisiyonuz ama beceremiceniz !!! benim yüzügümüde beraber sectik dünyanin en pahalisiymis.. bana her aksam romantik seyler yapiyor
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Referans URL