Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Aslıyla Denizmi? Mineyle Denizmi? Efeyle Sumu?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
bence en gsl çift aslıyla deniz ama onlara rakip efeyle su olabilirde mineyi ne yapcazLol
bence suyu atalım efeyle mine olsun yada mine geri dönüşüm kutusuna atcaz(başka çare kalmadı)LolLol
mine ve cem mineyi geri dönüşüm kutusuna atmayalım bence yani o da bi insanIcon_biggrinIcon_biggrin
BENCE EN İİSİ PELİN İLE DENİZ SONRA EFE İLE SUUU EN İİSİİİİ
mineyle cem miUzgunupsss cem berbattt LolLol
arkadaşlar ben onu bunu bilmem aslıyla deniz birlikte olsnda gerisi önemli değil
eveeeeeeeeeetttttt

yellowsugar Yazan:
arkadaşlar ben onu bunu bilmem aslıyla deniz birlikte olsnda gerisi önemli değil

kesinlikle katılıyorumokay

asli ile deniz. efe ile su
tabiki aslıyla deniz (:
aslı&deniz ///efe&su///mine de deniz in aslı yı bırakıp ona gelceği günü beklesin beklemesin hayal etsin sadece...
aslı ile deniz efe ile mine
Bende Öykü'şüme katılıyom!!Bence Aslı ile Deniz,Efe ile Su,Mine ile Cem...Böylesi herkes için daha hayırlı olur...!!!
Not:Benim fikrim herkesin fikrine saygı duyuyorum...!!!
cem iile mine vöggggggggggg cem malca bişi ben aslıyı sevyom ama mine sankidenize aha cok yakısıo boyu bosu yerineddde ama güzellik ooooooooo(sıfır) cem berbat
daha ncede de dediğim gibi efe ile su deniz ile aslı ama mineye bence dizi ilerledikçe birini bulurlarLolLol yazık yoksA CEM il yazık olur gsl kız
Sayfa: 1 2 3
Referans URL